Cykelhjelme


Se udvalget af cykelhjelme – pas på dig selv

Uanset om du sidder dig op på en racercykel, en citybike eller elcykel – så skal du huske at passe på dit hoved. Hos Cykelfavoritten har vi et stort udvalg af cykelhjelme fra respekteret mærker, som blandt andet Cannondale og Lazer – der i mange år har udviklet hovedet bedste beskyttelse til cyklister, cykelhjelmen. Cykelhjelme er ofte blevet grinet af, da de er klodset at se på. Dette har flere producenter opdaget og derfor har de taget inspiration og videreudviklet hjelmen, så folk i højere grad husker at have hjelmen på.

SE ALLE VORES CYKELHJELME

Der er ingen tvivl, hvorfor cykelhjelme er vigtig at have på. Dit hoved er det mest sårbare legeme, når du cykler rundt på Danmarks landeveje. Med en hjelm har du det afgørende beskyttende lag rundt hovedet som vil tage imod de stød, der kunne opstå. Det er cykelhjelmens vigtigste opgave. Komforten og udformning af hjelmen skal også spille for dig – derfor er pasformen og størrelsen en vigtig parameter at kigge efter. Det er vigtigt, at din hjelm sidder fast og stropperne spændt. Hjelmen må nemlig ikke rokke frem og tilbage, når du ryster på hovedet. 

For de cyklister som elsker at cykle lange distancer – så bør du kigge efter ventilationshuller. Det betyder nemlig, at du forhindrer ophobning af varme, og øger komforten. For de fleste cykelhjelme hos Cykelfavoritten er der bagmonteret LED-lys, hvilket giver dig den ekstra sikkerhed – når du cykler om aftenen eller natten. Du kan have ro i maven. For cykelentusiasten kan vi anbefale at kigge efter mærket Cannondale. Designet af deres cykelhjelme passer bedre til dem som ønsker mest mulig fart. Mange af deres hjelme kan tilpasset med et visir som giver dig ekstra beskyttelse. Derudover så vil det passe med dine solbriller, når du kører ned af Danmarks landeveje. 

Cykelhjelme i smarte designs

Med inspiration fra skaterhjelmen har mange hjelm producenter taget den klassiske hardshell hjelm ind og videreudviklet det til en cykelhjelm. Lazer er her et mærke – man bør kigge efter. Hos Cykelfavoritten har vi flere Lazer cykelhjelme i flere farver og faconer til både voksne og børnVi har indsamlet de mest trendy og seje cykelhjelme, der giver børn og unge den ekstra motivation til at bruge den. Du kan her være et forbillede og fremvise at det ikke er kikset. 

Vi er Cykelfavoritten – din cykelhandler. Vi har et stort udvalg af kvalitets mærker såsom Cannondale, Kalkhoff, Cultima, FELT og meget andet. Vi har cykler til enhver smag, uanset om det er nye trendy el-cykler, den lette og profesionelle racercykel, eller den sikre og stødabsorberende mountainbike. Kig rundt i webshoppen og se vores sortiment. 

Hvor kan jeg se cykelhjelmene?

Alle vores cykelhjelme kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk