Cykelsko

Find de rigtige cykelsko hos Cykelfavoritten

Tilpas din cykeltræning og investér i cykelsko for at få den størst mulige udbytte af din træning. Med et par cykelsko er du godt kørende, når du sætter dig i sadlen og vil træde i pedalerne uanset om det er til spinning eller udendørs kørsel. 

Når du undersøger cykelsko, så kig efter størrelsen! Din cykelsko skal helst sidde komfortabelt, da sålerne kan være hårde at træde på, derudover så skal du huske, at man skal stramme sin cykelsko – så den sidder fast. Det betyder, at man ikke bør bestille en cykelsko i en mindre størrelse. Du bør ikke kunne røre spidsen af skoen med foden. Du kan tænke over størrelsen på den måde, at en cykelsko skal sidde ligesom en handske. Tæt, men ikke for tæt og den må ikke blive for lille. Af cykelsko findes der modeller indenfor de forskellige cykelsport. Det er alt indenfor landevejskørsel, mountainbike, spinning og BMX. Der findes forskellige typer spændesystemer til cykelsko. Det er velcrospænder, drejespænder, klikspænder og snørebånd. Indenfor det felt er det prisen som afspejler de forskellige spændesystemer. Velcro fungerer som det skal – og er samtidig billig. Drejespænder er ofte middelklasse pris – de passer perfekt hvis du ønsker at justere din cykelskos pasform.  

Cykelfavoritten har vi også et stort udvalg af cykelcomputere til racercyklen. Det er en optimal måde at styre ens træning på. Hav fuld styr på dit kilometer antallet og hold rede på din udvikling. Vi har dog ikke kun udstyr til din cykel, men også et stort udvalg af flotte elcykler. Elcykler er begyndt at bryde frem i befolkningen og man ser dem køre rundt i bymidten.

Cykelsko er et must for din træning

Hvis du vil cykle hurtigt op og ned af bakker på din racercykel, så bør du undersøge dine pedaler. Dine cykelsko skal kunne klikkes til, så du er én med cyklen. Det betyder nemlig at ingen ekstra kræfter går til spilde, når du nemt og ned træder pedalerne op og ned. Med et par cykelsko skal man også huske, at man sidder fast til cyklen. Mange har oplevet den komiske oplevelse, når en cykelrytter skal stoppe i et lyskryds og glemmer at klikke skoene af. Efter et par sekunder så begynder cykelrytteren at falde ned på den ene side. Disse ting sker selvfølgelig og det er en god ting at være opmærksom på. Så slipper du for den oplevelse!  

Hvis du træner intensivt, så skal du have et par cykelsko. Du vil virkelig mærke forskellen, når du er i sadlen og bentøjet arbejder på højtryk. Hav udstyret i orden, så du kun behøver at tænke på at træne op. 

Tag dine kammerater med på cykeltur på de jyske landeveje i Silkeborg. Oplev den smukke natur i godt fællesskab med andre cykelentusiaster. Hos Cykelfavoritten elsker vi også at cykle, så det kunne ske, at vi møder hinanden på landevejen i Silkeborg. 

Shimano cykelsko – en sikker vinder 

Om du er til Cross-cykel eller Triatlon, så bør du undersøge vores Shimano cykelsko. Shimano er cykelmærke fra Japan grundlagt helt tilbage i 1921 og laver sportsudstyr – cykeludstyr, fiskeriudstyr og snowboardingtilbehør. De er eksperter, når alt udstyr til cyklen heriblandt cykelsko. 

Shimano cykelsko har høstet masser af hæder fra flere cykelmagasiner og virksomheden ejer også sit eget cykelhold, Team SunWeb. Til den ekstreme udøver så er Shimano cykelsko også nemme at tage på og af. Kig nærmere på den enkelte cykelsko for at se deres produktbeskrivelse. En af vores bestseller er den klassiske Shimano RP301 Sort.

Det kan være svært at overskue den rette cykelsko til dig selv eller som gave. Derfor står vi til din rådighed, hvis du er i tvivl. Vi står på plads både på mail og telefon, så hvis du står og mangler råd eller vejledning. Derudover så kan du også besøge os i cykelbutikken. Vi er placeret i hjertet af Silkeborg. Her kan du også prøve skoene og få en kop kaffe.

Hvor kan jeg se cykelskoene?

Alle vores cykelsko kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk