Elcykler – en hurtigt voksende trend

Du er begyndt at se dem oftere på cykelstierne og du har måske oplevet, at du er blevet overhalet af dem. Elcyklerne er i den grad kommet for at blive og deres eksplosive popularitet i Danmark gør at vi fremtiden også vil se dem oftere. Hos Cykelfavoritten har vi samlet et udvalg af elcykler i kendte brands såsom: Kalkhoff, Cannondale, E-Fly m.m.

Efter flere års innovation er elcyklerne blevet lettere. Det betyder, at du ikke behøver at slæbe på en tung cykel, når du skal holde din cykel ved en cykelparkering. Der er i løbet af årene også udviklet en ’smart walk assistent feature’ som gør at elcyklen kan hjælpe dig med at trække cyklen. Der findes et hav af muligheder og features på elcyklen og vi har på Cykelfavoritten altid en produktbeskrivelse af vores cykler på siden, så du altid er informeret omkring mulighederne.

Hvad er fordelene?

Med en elcykel er der altid medvind på cyklen og det er meget nemmere at cykle op af en hvilken som helst bakke. Det gør det også meget sjovere og behageligt at cykle rundt i Danmark. Du vil også med en elcykel have en højere gennemsnitsfart og du sparer mange penge, hvis du sammenligner med en bil. Du forbruger med en elcykel kun få ører pr. km til forbrug af el og du har et billigt alternativ. Til sidst så passer elcyklen rigtig godt til ældre mennesker eller andre med nedsat funktionsevne.

DET NYESTE NYE INDENFOR ELCYKLER

ELCYKEL MED AUTOMATGEAR

E-FLY har skabt denne moderne elcykel proppet med udstyr. Udover bagagebærer, støttefod, fast lys og meget mere – er denne elcykel udstyret med automatgear.

Kør ud i den danske sommer med max komfort og et gearskifte der selv tilpasser sig efter dit behov. Prøv selv en elcykel med automatgear hos Cykelfavoritten.

Hvor kan jeg prøve cyklerne?

Alle vores cykler kan opleves og prøves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeobrg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk