Om os

favoritten-banner

Cykler til alle i Silkeborg

Cykelfavoritten i hjertet af Silkeborg åbnede tilbage i år 2014 og har siden da været i rivende udvikling. Vores mange stamkunder samt strøgkunder har været med til at skabe den unikke cykelbutik du i dag besøger på Søndergade, hvor udvalget af cykler spænder bredt fra hverdagscykler, motionscykler, MTB, racercykler og børnecykler.

Butikken er startet af Nick Haslund, som har været team-mekaniker for bl.a. Team Designa Køkken & Riis Cycling – derudover har han selv cyklet Danmark-Paris. Du er altid velkommen til at spørge vores dygtige personale om alt fra de mange tekniske cykelspørgsmål til gode råd om børnecykler. Kom ind i vores hyggelige butik, vi har altid kaffe på kanden, sjove medarbejdere og gode tilbud til hele familien.

Det kan vi hos Cykelfavoritten

Cykelfavoritten er en cykelforretning i rivende udvikling beliggende i hjertet af Silkeborg, med fokus på god service til alle kunder.

I forretningen har vi ekspertise indenfor mange områder. Vi varetager alle opgaver, lige fra gode tilbud på nye cykler, tekniske spørgsmål, salg af reservedele til rådgivning om den rigtige cykel.

På værkstedet håndtere vi alle former for cykler. Lige fra et flat baghjul på hverdagscykelen, over tekniske reparationer på elcykler til gafler på MTB. Vi passer godt på din cykel når du er kørt i stykker, omend din cykel har 2- eller 3 hjul, motor eller ej og om du bruger den til motion, transport eller fritid.

Ansigterne

Indehaver Nick Haslund er et kendt ansigt i Silkeborgs cykelkredse. Han har mere end 20 års erfaring i cykelbranchen, hvor han har været på flere professionelle cykelhold, samt sælger og mekaniker hos flere store cykelforretninger.

Nick åbnede forretningen, Cykelfavoritten tilbage i år 2014 og har allerede mærket en massiv opbakning.

nickNick Haslund

Det siger kunderne om os

Det siger vores kunder om os.

Cykelfavoritten

Søndergade 36

8600 Silkeborg

Tlf.: 5374 8600

Mail: nick@cykelfavoritten.dk

Åbningstider

Man-Fre: 09.00 – 17.00

Lørdag: 10.00 – 13.00

Søndag: Lukket

#cykelfavoritten på Instagram

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Find os på Facebook

Top