VORES NYESTE TRIATHLON MODELLER

Triathlon cykler giver dig med garanti, smæk for skillingen. Der er skruet maksimalt op for aerodynamikken, og cyklen er klar til at give dig det bedste udgangspunkt når du skal tage kampen op mod uret. Triathlon cykler er blevet mere og mere innovative, og triathlon cyklerne bliver testet i vindtunnel osv. For at få det bedste resultat som muligt. Det betyder også at du kan få rigtigt meget for pengene, hvis du vælger at investere i triathlon cykler.

Hos Cykelfavoritten har vi både triathlon cykler til begynderen, den lettere øvet men også til den topprofessionelle atlet det ønsker at
have det bedste af det bedste.

Se vores udvalg af triathlon cykler herunder.

SE ALLE VORES TRIATHLONCYKLER

Aerodynamik betyder alt i kampen mod uret

Når du skal udføre en enkeltstart eller en triathlon er aerodynamik en afgørende, faktor for om du får slået dine personlige tider. På en Enkeltstart kører du all out i alt fra 10 min – 1 time, og derfor er det klart at hvis man glider Lettere igennem vinden så sparer du både tid og energi. Det er her triathlon cykler kommer dig til undsætning, og gøre kampen mod uret til en affære hvor du nemmere kan slå dine rekorder. Men triathlon cykler gør ikke alene det aerodynamiske arbejde, det er den fulde pakke der gør at du glider igennem vinden som en varm kniv i blødsmør. Lazer har udviklet en enkeltstartshjelm der rent visuelt er next level. Men aerodynamikken er også helt i top og du sikrer dig at vinden bliver en mindre modstander en den førhen har været. Derudover kan du selvfølgelig også optimere aerodynamikken ved at bruge en tri dragt som sidder malet på kroppen, men samtidig giver god komfort. Dine cykelsko kan også optimeres. I stedet for at have cykelsko med velcro lukning kan du benytte shimanos aerodynamiske cykelsko, og eventuelt toppe med et shoe cover, så er du sikker på at vinden suser lige forbi dig.

En almindelig racercykel kontra triathlon cykler

Det er tydeligt for øjet at se at der er en forskel omkring styret på de to slags cykler. Men kan man ikke bare bruge en almindelig racercykel til sin enkeltstart? Og det korte svar er selvfølgelig jo, i sidste ende er det jo dine ben der skal træde, så i den forstand kan du sagtens bruge en racercykel til en enkelstart. De hvor triathlon cykler skiller sig ud er at de er blevet testet i vindtunnel og gjort så aerodynamiske som muligt, og derudover er styret monteret med en lavtsiddende basebar med extensions, som tillader dig som rytter at komme helt ned i en aerodynamisk position. Denne position kan være anstrengende hvis du bare kan lide at cykle rundt i den danske natur i nogle timer. Men til konkurrence er det oplagt at benytte triathlon cykler, da det er kampen mod uret der tæller og derfor skal nedskære alle forhindringer og udfordringer der findes, heriblandt vinden.

Hvis du kan se det, kan vinden også få fat i det.

På triathlon cykler er der oftest indvendig kabelføring. Det sker for at nedbringe vindmodstand, og for at cyklen kommer til at se endnu hurtigere ud. Det kan både være en fordel og en ulempe med indvendig kabelføring. Hvis du er typen der elsker at skifte komponenter ud og bytte rundt på skiftegreb osv. Så er indvendig kabelføring noget mere besværligt at håndtere, da alle kabler løber inde i selve stellet. Men under konkurrence er indvendig kabelføring genialt, da det nedbringer vindmodstand.

Hvor kan jeg prøve cyklerne?

Alle vores cykler kan opleves og prøves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeobrg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk