En sikker elcykel-hjelm

En elcykel-hjelm er essentielt for dig på elcykel. Det er altid en god idé at være sikker i trafikken og på forkant med ulykker, og derfor er en cykelhjelm altid et godt valg på jernhesten. Når man så får motor i pedalerne, bliver hovedets sikkerhed kun endnu vigtigere – derfor er en speciel elcykel-hjelm anbefalet af Rådet for Sikker Trafik. En el-cykelhjelm tager udgangspunkt i den almindelige cykelhjelm, men med større udholdenhed ved slag og ulykker. Fordi du på en elcykel kan komme langt højere op i tempo end ved den almindelige cykel, bliver slag og ulykker oftest også værre.

Her på siden finder du din næste elcykel-hjelm. Cykelfavoritten har samlet de mest poplære og sikreste cykelhjelme til dig, der alle tager udgangspunkt i en tryg og sikker cykeltur. Vi forhandler den kendte Lazer hjelm – en af de stærkeste på markedet. Her får du en elcykel-hjelm med en gylden kombination af komfort, sikkerhed og flot design.

SE ALLE VORES ELCYKEL-HJELME

Høje hastigheder kræver højere sikkerhed

Når du investerer i en elcykel-hjelm, investerer du i en højere sikkerhed på farten. Elcykler har taget cykelstierne med storm og fart, og det er blevet helt normalt at træffe de hurtige cykler på sin daglige tur. Vi ved alle, at elcykler også hurtigt kommer op i fart og kan tilbagelægge mange kilometer på kort tid – det høje tempo giver derved også større risiko for markant kraftigere slagkraft ved eventuelle ulykker og styrt. Fordi elcykler nemt kan forveksles med almindelige cykler og er lydløs i trafikken, sker der ofte ulykker, der involverer billister og fodgængere, da de fejlbedømmer cyklistens fart. En elcykel-hjelm er mere hårdfør og skal sikre cyklistens sikkerhed, når uheldet er ude.

En elcykel-hjelm adskiller sig derfor fra en almindelig cykelhjelm ved, at den er stærkere og mere robust. De er designet til at udholde mere, da de tilbyder ekstra beskyttelse på de kritiske områder i hovedet, såsom pande, nakke og tindingerne. I mange lande er det et lovkrav med en NTA-godkendt elcykel-hjelm, når man kører på speed pedelecs, men i Danmark er det blot en anbefaling. Dette betyder at cykelhjelmen er certificeret efter den hollandske NTA-standard for elcykler, hvor de bliver testet anderledes end den almindelige hjelm.

En cykelhjelm der passer til dig og din cykel

Hos Cykelfavoritten får du en elcykel-hjelm, du kan stole på. De forskellige modeller sidder perfekt på ethvert hoved – både når det gælder komfort og den generelle forfængelighed. Det betyder, at en elcykel-hjelm nødvendigvis ikke er større eller mere klodset, bare fordi den er stærkere. Cykelhjelmene er designet med funktionalitet i tankerne og tilpasser sig forskellige hovedformer og størrelser. Med den klassiske drejeknap bagpå kan du nemt og hurtigt størrelsesjustere den, så hjelmen bliver som skabt til dit hoved. Den tager højde for transportmetoden og har derfor god ventilation, så du ikke får det unødvendigt varmt på cykelturen.

Med en Lazer hjelm går du hverken på kompromis med komfort, sikkerhed eller udseendet. Du bliver hurtigt overtalt til at bruge en elcykel-hjelm, når du prøver de forskellige modeller fra mærket. Lazer er et specialiseret mærke, der har lavet cykelhjelme siden 1919 med over 100 års erfaring i branchen. Med en Lazer hjelm er du i trygge hænder – dem du ser her på siden er netop specielt udviklet til elcykler, så de giver dig den ekstra, nødvendige beskyttelse. Du kan bl.a. klikke en magnetisk panoramalinse på din Lazer hjelm, der skal sørge for at skidt og insekter ikke kommer i øjnene. Flere af dem har en genopladelig LED-lygte bagpå, der kan gøre dig ekstra synlig i trafikken.

Cykelfavoritten forhandler NTA-godkendte hjelme til elcykler

Når du køber en Lazer hjelm hos Cykelfavoritten er den NTA-godkendt, så du kan være helt sikker på, at den lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Vi vil gerne klæde dig godt på i trafikken og tilbyder derfor markedets bedste cykelhjelme. Du skal endelig kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelsen  på din elcykel-hjelm eller hvilken model du skal vælge. Vores søde personale står klar til at hjælpe dig og er kun et telefonopkald væk. Ring til os på +45 53 74 86 00 eller skriv en mail til info@cykelfavoritten.dk og så vender vi tilbage. Du kan også komme forbi vores butik i Silkeborg og se nærmere på vores udvalg af cykler og cykelhjelme.

Hvor kan jeg se elcykel hjelmene?

Alle vores elcykel hjelme kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk