Elcykel – et populært valg i Silkeborg

En elcykel i Silkeborg er ikke et sjældent syn mere. Vi ser dem oftere på cykelstierne, og du har måske oplevet, at du er blevet overhalet af dem. I Silkeborg er elcykler i den grad kommet for at blive og deres eksplosive popularitet i Danmark gør, at vi i fremtiden også vil se dem oftere. Hos Cykelfavoritten har vi samlet et udvalg af elcykler i kendte brands såsom: Kalkhoff, Cannondale og E-Fly.

Efter flere års innovation er elcyklerne blevet lettere. Det betyder, at du ikke behøver at slæbe på en tung cykel, når du skal holde din elcykel ved en cykelparkering. Der er i løbet af årene også udviklet en ’smart walk assistent feature’ som gør at en elcykel kan hjælpe dig med at trække den rundt i Silkeborg. Der findes et hav af muligheder og features på en elcykel og vi har hos Cykelfavoritten altid en produktbeskrivelse af vores cykler på siden, så du altid er informeret omkring mulighederne.

VORES NYESTE ELCYKEL MODELLER

Hvad er fordelene ved en elcykel?

Med en elcykel er der altid medvind på Silkeborgs cykelstier og det bliver meget nemmere at cykle op af de store, tunge bakker. Med et batteri, som oftest enten er monteret på bagagebæreren eller stellet, giver elcyklen dig det ekstra boost, som du har brug for på de hårde strækninger. Med en elcykel i Silkeborg, kommer du til at få rigtig meget glæde ud af dine cykelture og det bliver meget sjovere og behageligt at cykle rundt. Har du lyst til at tracke dine fremskridt og de mange kilometer, som du får cyklet, kan du se vores udvalg af cykelcomputere.

På en elcykel, vil du have en højere gennemsnitsfart og du sparer mange penge, hvis du sammenligner med en bil. Med en elcykel bruger du kun få ører pr. km i forhold til elforbrug, og du har derfor et billigt alternativ i forhold til bilen. En elcykel i Silkeborg er et rigtig godt alternativ til den almindelige cykel, når det kommet til ældre mennesker og andre med nedsat funktionsevne.

SE ALLE VORES KLASSISKE ELCYKLER

Et miljørigtigt og nemt valg

Elcyklen er ikke kun et billigt alternativ til bilen, men ligeledes et rigtig fornuftigt valg for både dig og miljøet. En elcykel i Silkeborg giver dig mulighed for at tage cyklen, uden du skal bruge al din energi på turen. Det kan for mange være uoverskueligt at tage den almindelige cykel, hvis de skal kæmpe for at komme et sted hen. Med en elcykel, kan du selv justere udfordringen på turen, og du kan derfor gøre det nemmere for dig selv, at vælge cyklen frem for bilen.

Med en elcykel undgår du sved på panden, men kan stadig nyde en god gammeldags cykeltur i det fri. Det er en perfekt måde at komme ud i Silkeborg og lufte kinderne, på en sjov og overskuelig måde. Hvis man savner at få klemt lidt ekstra motion ind i hverdagen, men har langt til arbejde, eller svært ved at finde tid til træning, så kan en elcykel gøre hverdagen en del lettere.

Køb din elcykel hos Cykelfavoritten i Silkeborg

Vi hjælper dig med din nye elcykel hos Cykelfavoritten. Vi forstår, at der er rigtig mange forskellige muligheder på markedet og at det kan være svært at overskue det rigtige valg, hvis man ikke ved så meget om elcykler. Du kan købe en elcykel på flere forskellige prisniveauer, afhængigt af dit budget og dine behov. De forskellige mærker som vi forhandler, har også flere forskellige prisklasser. Leder du efter en elcykel til brug ved sport, kan du kigge under vores sports-elcykler.

Når du skal købe en elcykel i Silkeborg, står vi klar til at hjælpe dig med det hele. Lige fra starten, skal du bare tage kontakt til vores søde personale, der alle ved rigtig meget om elcykler. Du kan komme forbi vores butik i Silkeborg og se elcyklerne i aktion, men vi tager også imod telefonopkald og mail – du kan finde de relevante information under vores kontaktside.

Hvor kan jeg prøve cyklerne?

Alle vores cykler kan opleves og prøves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeobrg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk