SE ALLE VORES CYKELKURVE

Du finder et stort udvalg af cykelkurve her på siden, hvor vi har masser af kurve i forskellige størrelser, materialer og stilarter. Find en cyklekurv i aluminium, en cykelkurv til hunde eller en kurv der har mulighed for en fuldstændig tillukning – f.eks. når du skal cykle i regnvejr og skal beskytte taske, varer eller andre ting i din cykelkurv.

Cykelkurve er en absolut nødvendighed, når man bruger sin cykel som det primære transportmiddel. Cykelkurve er essentielt, når du skal handle eller have den tunge taske med på slæb – har man en ordentlig cykelkurv, kan cyklen hurtigt blive førsteprioriteten i hverdagen. Ikke nok med det, så kan vores mange cykelkurve også give din cykel en sjov og unik stil, der er med til at give dig ekstra glæde på dine cykelture.

Cykelkurve til alle stilarter

Cykelkurve kommer i mange sjove farver og designs – hos Cykelfavoritten giver vi dig et stort udvalg af forskellige cykelkurve, der dækker netop dine behov. Her finder du både cykelkurv til hunde, flotte aluminiumscykelkurve samt den smarte og funktionelle cykelkurv med overdækning, der beskytter din opbevaring mod de danske vejrforhold.

Med den rigtige cykelkurv, kommer du til at nyde dine cykelture meget mere, og opbevaring bliver ikke længere et problem, når jernhesten kalder. Vi har cykelkurve til både foran og bagpå, og vi kan finde en kurv, der passer præcis til din cykel. Er du til farver eller mere simple, diskrete cykelkurve, så finder du dem her på siden.

Kvalitetsopbevaring på farten

Vores udvalg af cykelkurve byder på produkter af kvalitet og stærkt design. Uanset vind og vejr, så får du en cykelkurv, som holder til aktivt brug. Både når det gælder vores almindelige aluminiumscykelkurve og vores overdækkede KLICKFIX cykelkurve, så får du en kurv, der forbliver pæn og brugbar. Vores cykelkurve til hunde er af stærkeste materialer og har en enestående kvalitet, der sikrer at kurven holder i lang tid.

Er du på udkig efter tilbehør til kurve, finder du det også hos Cykelfavoritten. Vores cykelkurve er af de bedste mærker på markedet og vi gør alt for at sikre en god og holdbar kvalitet. Så lad dig inspirere af de mange gode og flotte cykelkurve her på siden.

Cykelfavoritten klæder dig på til turen

Hos Cykelfavoritten er cyklen det vigtigste transportmiddel. Derfor skal den også kunne transportere alle de vigtigste ejendele på farten – vores cykelkurve giver dig muligheden for at sætte lidt farver eller former på din cykel. Er du i tvivl om, hvilken cykelkurv der passer bedst til din cykel, så hjælper vi dig gerne. Vi står også klar til at montere den og gøre dig og din cykel klar til turen.

Vi kan give dig råd og vejledning, når det kommer til cykelkurve til hunde og monterer også disse, så dig og hundens sikkerhed er fuldstændig på plads inden brug. Har du spørgsmål til dit næste køb af cykelkurve, så kan du enten ringe eller skrive til os – du er også velkommen til at komme ned i butikken i Silkeborg og tage en snak med os. Du finder vores kontaktinformation på vores kontaktside.

Hvor kan jeg se kurvene?

Alle vores kurve kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk