Cykellåse som holder din cykel sikker

En Cykellås har til formål at passe på din cykel i alle tænkelige situationer. Desværre er cykeltyveri den største grund til, at købe en cykellås for at passe på din cykel. Da cykeltyvene over årene er blevet dygtigere og mere effektive stiller det store krav til de cykellåse, som skal overleve et angreb fra en rutineret cykeltyv. Du finder et bredt udvalg af størrelser, længder og farver herunder.

SE ALLE VORES LÅSE

Kædelås til cykler

En af de mest populære låse til cykler er den såkaldte kædelås. Kædelåsen har den fordel, at man kan koble sin cykel til en genstand som f.eks. en lygtepæl eller et cykelstativ. Da kæden er eksponeret som det eneste led mellem den koblede genstand kræver det, at kæden er ekstrem stærk og ikke kan klippes over. Se F.eks. Trelock som har lavet en stærk kæde. Fordelen ved Trelock er ikke kun styrken, men også længden af kæden. De fleste cykelkæder er 60 cm og kan nemt komme rundt om en udvalgt genstand. En af de typiske grunde til at vælge en kædelås er, at cyklen ikke kan flyttes fra stedet, hvis den er koblet til en fastmonteret genstand. Denne tryghed kan ikke garanteres ved en ringlås.

Husk aldrig at koble din cykels forhjul til en genstand alene. De fleste cykeltyve kan nemlig i sådanne tilfælde fjerne forhjulet fra cykel og stikke af med resten.

Ringlås til cyklen

Et godt alternativ til kædelåsen er den såkaldte ringlås, som fastmonteres på cyklen. Hos Cykelfavoritten har vi kun godkendte ringlåse, som godkendes af diverse forsinkringselskaber.

Fordelen ved en ringlås er, at den altid sidder på cyklen og ikke kan afmonteres. Det gør denne form for lås meget velegnet til børnecykler. En ringlås er ekstrem svær at bryde op og holder din cykel sikker. Desværre sikrer ringlåsen ikke mod, at fjerne cyklen fra stedet. Derfor kan ringlåsen med fordel kombineres med en kædelås.

Hvor kan jeg se låsene?

Alle vores låse kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk