MTB Hjelme

Brug hovedet – invester i dine MTB hjelme

Elsker du at cykle rundt i et bakket terræn, hvor du er ude i naturen med dens udfordringer og forhindringer? Dét kick som gir en kriller i maven, men som også er sjovt og effektivt motion. Så er Mountainbiken din bedste ven. Husk dog hjelmen! Hos Cykelfavoritten har du et stort udvalg MTB hjelme til fremragende priser. Mountainbiking garanterer køreglæde og du behøver nødvendigvis ikke at bruge din MTB til vilde eventyrer i naturen. Mange danskere bruger i højere grad ens mountainbike til at transportere sig rundt og det er mere end normalt at se dem i gadebilledet.

Uanset om det er dagligdagen eller den vilde natur som kalder – så husk din hjelm. MTB hjelme er tilegnet flere forskellige sportsgrene, såsom: cross-country, trail, enduro, downhill og dirt jump. Mountainbiking er ekstremsport og derfor er afgørende at du har det rette udstyr og beskyttelse. MTB hjelme, rygskjolde, knæ- og albuebeskyttere gør, at du kommer helskindet igennem. Dog er hovedet er det mest vigtige og specielt under mountainbiking, hvor du kører ned af stejle bakker og bakket terræner. Det er en naturlig del af mountainbiking at falde og sætte sig selv i risiko. Du kan ikke styre naturens kræfter og form, hvilket betyder at man falder oftere. Så pas på dig selv.

Hold øje med disse MTB Hjelme

Ligesom på alle cykelhjelme, så kører mange af MTB hjelme de samme principper. Et ventilationssystem gør, at hovedet ikke ophober varme. Dette hjælper dig med at holde hovedet koldt og komfortabelt, også når du cykler op og ned af stejle bakker. Slut med sved ned af ansigtet, mens du er ude i naturen og cykler dagen lang. 

Når du kigger på MTB hjelme, så skal pasformen bare sidde i skabet. Det er den vigtigste parametre for din sikkerhed. Den må ikke rutsje rundt, når den er spændt til. Her er justeringssystemet vigtigt, da den hjælper dig med at justere hjelmen, så den sidder helt fast.

Om du ønsker den bedste beskyttelse, så skal du kigge efter MTB hjelme med MIPS-beskyttelse. MIPS-beskyttelse betyder at hjelmen kan beskytte dig fra uvante vinkler. Hos Cykelfavoritten har vi ikke kun MTB hjelme, men du kan også finde hele vores udvalg af cykelhjelme.  

Robust og stærk MTB Hjelme skal sidde fast

Ikke spar på din sikkerhed! Alle som cykler på landevejen eller i et bakket terræn bruger en hjelm til din Mountainbike. Man kan ikke altid regne med naturen og det er slet ikke ligesom på en landevej, hvor alt er fladt. Derfor gælder det at holde fast i styret og balancere cyklen igennem terrænet. 

Det er normalt at man mister balancen på din Mountainbike, specielt hvis du racer i et ukendt bjergområde. Man kan ikke forberede sig på det hele, når man kigger efter bakke kanter rundt i Danmark. 

Hos Cykelfavoritten har vi ikke kun MTB hjelme, men også meget andet cykeludstyr. Heriblandt kan du finde vores store udvalg af cykelsko, der er tilpasset din Mountainbike. Med et par gode cykelsko har du fuld kontrol over din cykel og har nemmere ved at styre cyklen igennem større forhindringer og skarpe sving. I et skovområde er netop den funktion vigtig, da du cykler i tæt terræn på små stier eller fuldstændig out-road.

Det kan være svært at have et overblik over MTB hjelme og hvilken du skal vælge, så derfor kan du altid besøge os din cykelbutik i Silkeborg alle hverdage. Vi står klar til din rådighed, hvis du vil prøve hjelmene af eller du vil have et råd eller to. Vores cykelbutik i Silkeborg er placeret i bymidten nemt og enkelt.

Hvor kan jeg se MTB hjelmene?

Alle vores MTB hjelme kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk