Racer hjelme

Fuld fart frem med Racer hjelme

Når du cykler afsted med din cykelklub eller dine venner, så vil du opdage, at alle bruger racer hjelme. Når du vil erhverve dig en racercykel, så skal du tænke over at man nu når op på hastigheder som er langt hurtigere end den almindelige citybike. Det kan være risikabelt og derfor er det utrolig vigtigt at have sin racer hjelm på hovedet, hvis uheldet skulle opstå. 

Racer hjelme findes i forskellige pasforme, farver og størrelser og de små detaljer som aerodynamik design. Derudover så findes der racer hjelme til landevejskørsel og til race. Det kan pludselig blive en større jungle for at finde frem til den rigtige hjelm. Det største forskel mellem racer hjelme og andre cykelhjelme er vægten, ventilationssystemet, aerodynamikken og selvfølgelig pasformen samt sikkerheden. 

Når det gælder landevejskørsel, så er aerodynamikken en vigtig detalje. Den spiller en stor rolle, hvis du ikke ønsker at miste farten, mens du cykler med vinden lige i hovedet. Giv dig selv den fordel, at hjelmen ikke sænker farten. På enkelte af vores racer hjelme kan du montere cykelbriller på, så slår du to fluer med et smæk. Din sikkerhed er allervigtigst, når du cykler. Det gælder specielt på din racercykel. Alle vores racer hjelme er certificeret.

Ventilationssystemet på din hjelm er også vigtig. For at holde dit hoved koldt og for at sikre hjelmen ikke rutsjer frem og tilbage. Med nok luft sikrer du også, at du ikke sveder voldsomt – når du træder afsted i pedalerne på landevejen. Der findes ikke noget værre end, at sveden drypper overalt og tager din fokus.  

Let og komfortable racer hjelme fra velkendte mærker

På denne side ser du vores store udvalg af flotte racer hjelme fra mærkerne: Lazer og Cannondale. Begge mærker bruges af cykelryttere i hele Danmark. De lette og komfortable hjelme hjælper med nå frem og tilbage uden besvær. Cannondale’s hjelme er mere alsidige, mens du vil opleve at Lazer har et bredere spænd af tilpasninger.

Hos Cykelfavoritten har vi ikke kun cykeludstyr til cykelentusiaster, men vi har racercykler og elcykler til Hr. og Fru. Danmark. Alle vores cykler kan tests i vores cykelbutik i Silkeborg, hvor vi står til din rådighed. En racerhjelm kunne være en fin gave til sønnen, datteren, eller familiens cykelrytter. Du sikrer deres sikkerhed med en flot og smart hjelm, mens den også hjælper med at holde uret nede.  

Vi elsker at cykle og derfor vil du ofte se os på landevejen i Silkeborg, hvor vi nyder de fantastiske faciliteter. Uanset om det er mountainbike, trailcykel eller racercyklen, så vil se os med et stort smil.  

I Silkeborg’s bymidte finder du vores cykelbutik, så det er nemt og enkelt at besøge os. Vi har kaffen klar, når du besøger os og vi kan svare på alle dine spørgsmål omkring din racercykel eller racer hjelme. I butikken har du også mulighed for at prøve hjelmene af og føle, hvordan de sidder på hovedet. Se vores åbningstider nederst i bunden.

Hvor kan jeg se racer hjelmene?

Alle vores racer hjelme kan opleves i vores butik.

Cykelfavoritten
Søndergade 36
8600 Silkeborg

Telefon: +45 53748600
E-mail: info@cykelfavoritten.dk