Book tid på vores

Værksted

BOOK TID PÅ verdens bedste cykelVÆRKSTEDer

* Åbningstider Værksted: mandag-fredag: 9:00-17:00
* Værkstedet er ofte fuld booket på dagen, vælg gerne 1-2 dage frem i tiden.

* Din bookning bliver bekræftet med SMS når den er oprettet i vores system

Din cykels foretrukne cykelværksted

Cykelfavoritten er din cykels foretrukne cykelværksted i Danmark. Cykelfavoritten har cykelværksteder rundt omkring i hele Danmark, så ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at finde dit nærmeste cykelværksted. Du finder vores informationer under kontakt. Vores cykelværksteder står åbent lige præcis, når du skal bruge det. Det er vores evige mission at samle på glade og tilfredse kunder, så derfor står vi hellere end gerne på hovedet for dig og din cykel. Derfor håndterer vi også reparationer af en masse forskellige cykler. Vi fikser alt lige fra citybikes, der ikke vil køre, mountainbikes der ikke kan skifte gear, elcykler der ikke kan tænde eller barnevognshjul, der er punkteret. Længere nede på siden kan du læse endnu mere om, hvilke cykler vi altid fikser med et smil. 

Vores cykelværksted byder altid på veluddannet og professionelle mekanikere. Hos Cykelfavoritten udfører vi reparationer af alle cykelmærker fra dag til dag, og vi er lagerførende i alle standardkomponenter og stumper. Booker du tid på forhånd, så sikrer du dig, at vi altid har krogene fri på dagen. Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på reparationen, inden vi går i gang, og din cykel er altid færdig til aftalt tid.
 
Er du forhindret i at indlevere din cykel i åbningstiden, så kan du i alle døgnets 24 timer stille cyklen i vores baggård og smide nøglen i postkassen med en seddel med dit navn og telefon nummer, så vi kan kontakte dig.
Det er dog værd at nævne, at alle cykler, der bliver stillet i baggården uden for åbningstid, er på eget ansvar.

priser på serviceeftersyn

*Disse priser er forbeholdt, at der ikke er behov for udskiftninger af reservedele.

Alm. service

kr 350
 • - Efterspænding
 • - Smørring
 • - Justering
 • - Sikkerhedstjek

Stort service

kr 600
 • - Efterspænding
 • - Navservice
 • - Smørring
 • - Justering
 • - Sikkerhedstjek

Elcykel service

kr 675
 • - Efterspænding
 • - Justering
 • - Sikkerhedstjek
 • - Elopsmøring
 • - Batteritjek
 • - Ny software
 • - Motorsmørring

Disse cykler reparerer vi på vores værksted

Cykelfavoritten blev grundlagt i 2014 i dengang et lille butikslokale med tilhørende værksted. I dag er vi en Cykelbutik i rivende udvikling med mange flere butikskvadratmeter og flere store værksteder rundt omkring i Danmark. Vi håndterer alle typer af reparationer inden for hverdagscykler, elcykler, ladcykler, racercykler og mountainbike med flere. Her neden for kan du finde alle de cykler, som vi tager ind til reparation hos vores værksteder.

Elcykler (alle typer) – både årligt service af cyklen, efterspænding, skift af dæk og slanger, bremser, stramning af gear og meget mere.

Børnecykler – tilpasning af sædehøjde, skift af dæk og slanger, smøring af gear og stramning heraf.

Citybike – En citybikes ypperste formål er at være hurtig og sporty at bruge – og lige præcis derfor skal mekanikken også spille. Vi tilbyder diverse reparationer af din citybike

Hybridcyklen – er en sammensmeltning mellem en terrænkørende mountainbike og en fartgal landevejscykel. Det betyder også, at der oftere er reparationer på denne type cykel. Vi tilbyder både årligt service af cyklen, efterspænding, skift af dæk og slanger, bremser, stramning af gear og meget mere. 

Klassiske cykler – vi tilbyder både tilpasning af sædehøjde, skift af dæk og slanger, smøring af gear og stramning heraf.

Mountainbike – Mountainbiken er vant til vilde terræn og til at modstå mange hårde udfordringer – derfor tilbyder vi selvfølgelig alle former for reparationer, når det kommer til din mountainbike.

Racercykler – de lange turer på landevejen slider meget mere på din racercykel end du lige umiddelbart tror og det aller første, som lider under de lange ture er kasette, dæk, kæde og bremser. Derfor hjælper vi selvfølgelig meget gerne med at udskifte eller reparere på disse dele, men vi reparerer stadig også på mange flere dele af din racercykel.

Cross og Gravel – Cross-cyklen bliver ofte brugt til cykling på en kortere bane på forskelligt underlag, hvorimod Gravel-cyklen ofte bliver brugt til længere ture på både asfalt og off-road. Vi tilbyder selvfølgelig reparation af begge modeller på vores cykelværksteder. 

Ladcykler – Ladcykler er ideelle til børnefamilier både, når det kommer til at hente børn og handle ind. Det betyder også, at de bliver brugt meget af deres ejere, så hos os kan du både få tilpasset din sædehøjde, skiftet dæk og slanger, smøring af gear, stramning heraf og meget mere. 

El løbehjul – flere og flere får el løbehjul og bruger dem som deres foretrukne transportmiddel. Det betyder, at sådan et løbehjul nedlægger mange kilometer i løbet af månederne, og derfor kan det være nødvendigt med udskiftning af dæk og slange, hvorfor vi selvfølgelig hjælper med dette også. 

Vores cykelmekanikere

Vores cykelmekanikere er nogen af de aller bedste, som du overhovedet kan finde i Danmark. Vi sætter en enorm ære i at uddanne og oplære vores mekanikere til at være de aller bedste med en bred vifte af kompetencer og viden, da know-how er absolut nødvendigt, når det kommer til cykelreparationer. 

 

At reparere cykler er ikke bare noget, som man oplæres i eller lærer over tid. Selvfølgelig bliver ens kompetencer markant bedre over tid, men vidste du godt, at man faktisk skal tage en uddannelse for at blive cykelmekaniker? Det tager faktisk 3 år og 3 måneder at blive cykelmekaniker, så du kan være helt sikker på, at når du afleverer din cykel hos en af vores cykelværksteder, så er den altså i gode og kompetente hænder. 

 

Hvis du har nogen spørgsmål til vores services eller til vores dygtige mekanikere, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan finde vores oplysninger neden for.  Du kan også booke en tid til din cykel ved hjælp af formularen lige her under. 

Du kan også kontakte os pr. telefon eller mail for at få en status. Klik blot nedenfor og slå på tråden hos den pågældende butik.

Udviklet af IT Stack ApS