SERVICE CENTER

CYKELFAVORITTEN VÆRKSTED

Service er altid GRATIS hos Cykelfavoritten.

Hos Cykelfavoritten lever vi af glade kunder, og vi står gerne på hovedet for dig. Hos os håndterer vi alle typer af reparationer indenfor alle mærker. Det er omend din citybike ikke vil køre, mountainbike, der ikke kan skifte gear, elcykel, der ikke kan tænde eller barnevognshjulet er punkteret.

På værkstedet har vi altid veluddannet og professionelle mekanikere. Hos Cykelfavoritten udfører vi reparationer af alle cykelmærker fra dag til dag og er lagerførende i alle standard komponenter og stumper. Booker du tid på forhånd sikrer du dig, at vi altid har krogene fri på dagen, du indleverer din cykel hos os. Hos os får du altid et uforpligtende tilbud på reparationen, inden vi går i gang, og din cykel er altid færdig til aftalt tid.
Er du hindret i at indlevere din cykel i åbningstiden, kan du i alle døgnets 24 timer stille cyklen i vores baggård og smide nøglen i postkassen med en seddel med dit navn og tlf. nr. så vi kan kontakte dig. NB! Cykler stillet i baggården udenfor åbningstid er på eget ansvar.

BOOK TID PÅ VÆRKSTEDET


    Jeg godkender hermed at ovenstående oplysninger er korrekte