Velkommen til vores

Outlet

Cykel outlet hos cykelfavoritten

Leder du efter en billig cykel? I vores cykel outlet har vi altid et godt tilbud, der venter på dig. Vi har samlet en masse stærke brands, så du kan få cykler på udsalg. Der er intet galt med modellerne i vores cykel outlet, men for at få plads til nye mærker i butikken, skal vi af og til rydde ud i lageret. 

Vil du gerne have en billig citybike? Måske en billig mountainbike, racercykel eller klassisk mormorcykel? Tag et kig på alle vores produkter og find din næste cykel på udsalg.

Mest populære hybridcykler

Mest populære Cross | Gravel cykler

Mest populære triathlon cykler

Et online cykel outlet med god service

Vores online cykel outlet gør det nemt for dig. Du kan surfe branchens bedste mærker fra din sofa og ovenikøbet til fantastiske priser. Vores cykel outlet giver dig alle de gode mærker, du kender fra vores butik i Silkeborg. Det er altså kvalitetscykler og professionelle brands, du finder i udsalget. 

Selvom vores outlet er online, får du stadig byens bedste service. Du kan købe din cykel eller dit udstyr online hos os og få kyndig vejledning om dit nye produkt i vores butik. Vi hjælper dig på jagten efter den perfekte cykel og rådgiver efter behov. Bare fordi vores cykel outlet er online, kan du stadigvæk forvente den bedste service fra vores professionelle personale.

Find billige elcykler på udsalg

Vores cykel outlet byder på alt fra racercykler til bycykler og klassiske modeller. Du kan også finde de populære elcykler herinde, som vi sælger til en helt fantastisk pris. Vores udsalgs-cykler er en ideel for at investere i en topklasse cykel til en den bedste pris.

Det kan være dyrt at købe elcykel, racer og mountainbike, så hvorfor ikke gøre det til udsalgspris? Kig i vores cykeloutlet, hvis du ledet efter en billig elcykel eller bare en almindelig model i høj kvalitet. Står du og mangler nye cykler til dine børn, har vores cykel outlet  samlet et stort udvalg af lækre, robuste børnecykler.

Masser af udsalg på cykler

Find udsalgs-cykler i vores outlet og kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl om størrelse, brand eller har andre spørgsmål til købet. 

Vi hjælper dig gerne med at vælge din nye cykel. Vi står klar i butikken samt på telefon +45 53 74 86 00 og mail info@cykelfavoritten.dk, så du altid kan få den bedste service. Mærkerne, som du finder i vores cykel outlet, forhandler vi også i butikken. Vi ved en masse om produkterne og kan stille skarpt på netop dine behov. Find os under kontakt.

Udviklet af IT Stack ApS