Vi tilbyder

Cykeludlejning

Cykeludlejning i silkeborg

Bestil cykeludlejning i Silkeborg, som vi også kalder Danmarks Outdoor hovedstad. Læs mere om vores billige udlejning, der stiller en masse lækre og cykler til rådighed, der alle er serviceret og klar til brug. Lej mountainbikes, citybikes og mange flere modeller hos Cykelfavoritten. Du får en toptunet cykel med masser af fart, der gør det meget nemmere og sjovere at udforske byen.

Nedenfor kan du se de modeller, som er inkluderet i vores cykeludlejning i Silkeborg.  Vi har skruet prisen i bund, da det skal give mening at tage cyklen frem for bil og offentlig transport. Lej cykler ved at klikke på vores modeller herunder, der fører dig videre til booking. Kontakt Cykelfavoritten, hvis du er i tvivl om cykeludlejning.

Book cykler online her

Alm. cykler

Pris pr. dag

95,00 DKK

* Kan leveres/afhentes for 50 kr. pr. cykel i Silkeborg.

Elcykler

Pris pr. dag

250,00 DKK

* Op til 60 km. på en opladning.
* Kan leveres/afhentes for 50 kr. pr. cykel i Silkeborg.

Hard Tail

Pris pr. dag

350,00 DKK

* Kan leveres/afhentes for 50 kr. pr. cykel i Silkeborg.

Lej mountainbike og andre fede modeller

Vores cykeludlejning i Silkeborg tilbyder en række lækre cykler. Her på siden kan du se vores udvalg og vælge i mellem en dine favoritter. Lej mountainbikes, citybikes og elcykler. Vi har noget til enhver smag, og du kan læse vores lejebetingelser nederst på siden. Vores cykeludlejning har altid en cykelhjelm inkluderet i prisen, uanset hvilken udlejning du vælger.

Du kan også kontakte for pr. telefon eller mail for at booke.

Lej en cykelkuffert

Skal du ud at rejse? Pas godt på din cykel

Udover cykeludlejning, tilbyder vi også udlejning af cykelkuffert. Med en cykelkuffert sikrer du din cykel bedst muligt, når den skal transporteres rundt i verden.

Pris pr. uge

250,00 DKK

Cykeludlejning med høj kvalitet

Lej en cykel i højeste kvalitet. Vores udlejningsmodeller er anderkendte mærker, der holder til mange km. Vi laver kvalitetsservice på alle cyklerne, når de har været på tur.  Du får altid en fantastisk oplevelse på to hjul, med en cykel, der har det hele. 

Cykeludlejning er helt perfekt til dig, som er i Silkeborg i en kortere periode, men gerne vil se byens liv og natur. Silkeborg er en den perfekte cykelby. Du kan hurtigt og nemt tage ud til de seværdigheder, du gerne vil opleve. 

Overvejer du at købe ny cykel? Lej en mountainbike, og find ud af om vores Cannondale MTB er noget for dig. Du kan prøvekøre den for en dag inden dit køb og være helt sikker i din sag, inden du køber en MTB.

Log ind