Vi tilbyder

Cykeludlejning

Cykeludlejning i silkeborg

Cykelfavoritten tilbyder nem og billig cykeludlejning i Silkeborg. Kunne du godt tænke dig at udforske de smukke cykelruter, som området har at byde på? Du skal ikke langt fra byen, før du kan opleve vild natur og de historiske banestier.

Der er nemlig en grund til, at vi kalder Silkeborg for Danmarks outdoor hovedstad. Det er et ideelt sted at leje cykler og se Jyllands smukkeste natur på to hjul. Vi udlejer mountainbikes, almindelige cykler og elcykler hos Cykelfavoritten. Med få klik kan du leje den cykel, der passer bedst til dit tempo.

Alle de cykler, vi sætter til udlejning, er altid serviceret og klargjort af de bedste mekanikere. Du får en toptunet cykel med masser af fart, der kører som en drøm hele dagen. Det er en sjov og nem måde at opleve Silkeborg på, men giver også MTB-entusiasten mulighed for at sætte fart over feltet og besøge en af Silkeborgs mange mountainbikeruter.

Lej cykler online her

Nedenfor kan du se de modeller, som er inkluderet i vores cykeludlejning. Vi har skruet priserne i bund, så alle kan være med. Vi synes nemlig, det skal give mening at tage cyklen frem for bilen. Du lejer cyklerne ved at klikke på den model, du helst vil køre på. Så fører vi dig videre til booking.

Hvis du er i tvivl om udlejningen, skal du bare kontakte os, så hjælper vi dig. Ring på tlf. +45 53 74 86 00 eller skriv til info@cykelfavoritten.dk. Vi tager også imod booking på telefon og mail.

Alm. cykler

Pris pr. dag

95,00 DKK

Hard Tail

Pris pr. dag

350,00 DKK

Lej mountainbike og få den leveret i Silkeborg

Vores mountainbike er en af de mest populære udlejningscykler. Den MTB, du kan leje, er fra et af de mest anerkendte mærker i verden. Vi har sat vores Cannondale til udlejning, da den er i høj kvalitet og altid klar til brug. Vi har valgt en model, som kan benyttes af ryttere på alle niveauer. Lej den, når du skal udforske områdets vilde natur eller besøge en af Silkeborgs mountainbikeruter.

Når du lejer vores mountainbike eller en af de andre cykler, kan vi levere den direkte til dig, så du ikke skal afhente i butikken. Vi tilbyder både levering og afhentning af udlejningscykler for kun 50 kr. ekstra per cykel. Det er et supergodt tilbud, hvis du ikke selv har mulighed for at hente eller fragte cyklen selv i Silkeborg.

Vores cykeludlejning kan også benyttes som en mulighed for at prøvekøre en cykel, inden du køber den. Overvejer du at købe en MTB eller måske en elcykel? Så lej en mountainbike eller elektrisk cykel for en dag, og find ud af, om det er noget for dig. Du kan tage på tur og blive sikker i din sag, inden du køber ny cykel.

Byens sødeste udlejningsservice

Hos Cykelfavoritten gør vi vores bedste for at skabe en god oplevelse for vores kunder. Det gælder både når du lejer, køber og besøger vores værksted. Vi behandler både dig og cyklen godt, når du kommer forbi butikken.

Når du booker cykeludlejning hos os, kan du være sikker på, at du får kvalitet, service og en god pris. Alle cyklerne bliver serviceret og gennemtjekket, inden du får dem i hånden. Når de kommer hjem fra tur, får de et grundigt eftersyn, så de er klar igen til næste kunde.  

De fleste af vores cykler udlejes som one size. Det betyder, at vi justerer saddel og styr til din størrelse, så den altid passer perfekt. Hvis du gerne vil leje mountainbike, kommer modellen i flere størrelser. Kontakt os, hvis du er i tvivl om størrelsen.

Silkeborg er en perfekt cykelby, som vi selv benytter regelmæssigt. Spørg os om de gode cykelruter og steder at besøge, når du lejer cykler hos os. Vi vil gerne anbefale vores bedste ruter, både til ryttere der gerne vil på sightseeing, men også dem der gerne vil udfordres.

Spørgsmål og svar til vores cykeludlejning

Der kan være mange spørgsmål, når man skal bestille cykeludlejning. Vi har forsøgt at svare på et par af dem her.

Hvis du har flere spørgsmål, som ikke bliver besvaret, kan du kontakte os eller læse lejebetingelserne ovenfor. Her giver vi dog også et par gode råd om ordentlig adfærd på cykel. Det kan være en god idé at genopfriske, hvad der er god og dårlig opførsel som rytter i trafikken, i skoven eller på landet.

Hvor meget koster jeres cykeludlejning?

Der er lidt forskel på prisen for cykeludlejning. Det kommer an på, om du lejer vores almindelige cykel, elcykel eller mountainbike. Vores MTB har den højeste udlejningspris, fordi den kræver mest vedligeholdelse og service, når den har været på tur.

Du kan se alle udlejningspriserne under de individuelle modeller. Alle priser er per dag, og de ligger mellem 95 – 400 kr. per dag.

Kan jeg leje cykler til større grupper?

Hvis du gerne vil leje mange cykler ad gangen, f.eks. som gruppe eller til skoleudflugter, kan det godt lade sig gøre. Du kan vælge antal, når du booker fra vores hjemmeside, men du kan også kontakte os for at få en aftale på plads. Alle lejebetingelser er gældende for gruppeudlejning.

Kan jeg bestille cykeludlejning i flere dage?

Når du booker vores cykeludlejning gennem hjemmesiden, er den baseret på dagsudlejning. Det er muligt at leje cykler i flere dage, men her skal booking ske gennem butikken. Du kan ringe på tlf. +4553748600 for at langtidsleje en af vores cykler.

Skal jeg selv medbringe cykelhjelm?

Alle cykler, du lejer hos Cykelfavoritten, inkluderer en cykelhjelm i prisen. Du behøver derfor ikke at medbringe din egen for at kunne beskytte dig selv i trafikken. Ved ankomst får du udleveret en cykelhjelm, som vi sørger for passer i størrelsen og sidder godt.  

Skal jeg bruge cykelhjelm, når jeg udlejer jeres cykler?

Det er ikke et lovkrav at bruge cykelhjelm, så vi kan ikke kræve at du bruger den, når du kører på vores udlejningscykler. Men vi anbefaler alle vores kunder at anvende cykelhjelm under al kørsel. Hvis der skulle ske et uheld, og der sker skader på dig selv, ydes der ingen erstatning fra udlejer.

Skal jeg hente cyklen ved butikken?

Når du lejer cykler hos Cykelfavoritten, skal de afhentes i butikken i Silkeborg, med mindre andet er aftalt. Cyklerne bliver udleveret i butikkens åbningstider og skal afleveres inden lukketid, hvis vi ikke har lavet andre aftaler.

Du kan tilkøbe levering og afhentning, når du booker vores cykeludlejning. Vi leverer gerne cyklen til dig for et ekstrabeløb, men udleverings- og afhentningsstedet skal være i Silkeborg.

Må jeg fragte cyklerne i min egen bil?

Når du har fået udleveret din cykel i vores butik i Silkeborg, kan det være, at du gerne vil fragte den videre til en cykelrute udenfor byen. Du må gerne selv fragte cyklen i bil, hvis du anvender en cykelholder til tag eller anhænger. Har du ikke det, kan du bruge bilens bagagerum.

Det er vigtigt at pointere, at du har ansvaret for cyklen under udlejningsperioden. Det betyder også, at du har ansvaret under fragten, så pas på den ikke får ridser og skrammer. Brug eventuelt et tæppe, hvis den skal i bagagerummet.

Jeg kan ikke overholde afleveringstidspunktet, hvad gør jeg?

Der kan ske forsinkelser, når man drager på cykeltur. Hvis du kan se, at du ikke kan overholde lejemålets aftalte sluttidspunkt, skal du kontakte vores personale hurtigst muligt på tlf. +4553748600. Som udgangspunkt skal udlejningscyklerne afleveres inden for butikkens normale åbningstider.

Hvad sker der, hvis jeg ødelægger noget på cyklen i udlejningsperioden?

Alle, der bruger vores cykeludlejning, er selv ansvarlig for eventuelle skader på det lejede udstyr. Det gælder både privatpersoner, firmaer og skoler. Det gælder også, hvis du mister det. Du har ansvaret for alt udstyr indtil lejemålets ophør.

Vi anbefaler derfor altid at tjekke din cykel grundigt igennem, når du lejer den. I vores lejebetingelser ovenfor kan du se mere om, hvad det koster, hvis du f.eks. knækker eger, punkterer eller bøjer bremseskiver.

Udviklet af IT Stack ApS